Dobrodošli!

Apartmani Ruža nalaze se u malom ribarskom mjestu Zavala, na južnoj strani otoka Hvara, 6 km od Jelse, 35 km od grada Hvara i 15 km od trajektne luke u Starom Gradu. Otkrijte čarobnu južnu stranu otoka Hvara, najsunčanijeg hrvatskog otoka. Malo ribarsko mjesto Zavala Vam nudi oazu ekološki sačuvane prirode bez masovnog turizma, industrije i vreve urbanih sredina. Nezaboravan pogled na otvoreno more učinit će Vaš život opuštenijim. Uživajte u blagodatima sunca, kristalno čistog mora, svježoj ribi i autohtonim vinima, mirisima lavande i ružmarina.

  • Trenuci odmora u Zavali doslovno produžuju Vaš život i čine ga opuštenijim.
  • Uživajte u veličanstvenom pogledu.
  • Uživajte u blagodatima sunca, čistog mora i ekološki sačuvane prirode.
  • Uživajte u bojama i mirisima svih godišnjih doba.
  • Uživajte u životu bez stresa!
Apartmani Hvar Zavala

Kontakt

Apartmani Ruža - Darko Pocedulić
Zavala 105, 21465 Jelsa
OTOK HVAR

Mob: +385 91 554 68 79
Email: info@apartmani-hvar-zavala.com

Obrazac za kontakt

Upišite svoje ime.
Upišite svoju E-mail adresu.
Pratite nas na Facebook stranici - Apartmani Ruža, Hvar, Zavala
Ruža

Zavala

Zavala je u okružju mirisa lavande i ružmarina, prekrasnih maslinika i kristalno čistog mora, te kao takva predstavlja odredište mnogim turistima iz cijelog svijeta.
Brojne šljunčane plaže i skrovite uvale nude Vam mir i potpuni odmor daleko od buke i vreve modernog života. Dugačka šetnica (Lungo mare) uz more povezuje sve djelove Zavale i kao takva pruža idealnu priliku za opuštajuće šetnje uz more u svako doba.

Sa terase apartmana Ruža pruža se prekrasan pogled na otočić Šćedro, Korčulu, poluotok Pelješac i otvoreno more. Terasa je okružena mnogim vrstama mediteranskog bilja i kao takva pruža idealno mjesto za opuštanje i uživanje u bojama i mirisima mediterana. U Zavali jednostavno možete živjeti punim plućima jer Zavala je raj za dušu i tijelo.
U blizini apartmana nalazi se novo izgrađena crkva, mala samoposluga i nekoliko restorana tako da gost može zadovoljiti sve svoje potrebe.

U Zavali možete uživati u autohtotnim vinima sorti "Bogdanuša", "Plavac mali", "Prč", domaćem maslinovom ulju, svježoj ribi koju lokalni ribari prodaju direktno sa ribarskog broda, a lavandu, ružmarin i drugo ljekovito bilje možete brati i sami.

Saznaj više