Dobrodošli!

Apartmani Ruža nalaze se u malom ribarskom mjestu Zavala, na južnoj strani otoka Hvara, 6 km od Jelse, 35 km od grada Hvara i 15 km od trajektne luke u Starom Gradu. Otkrijte čarobnu južnu stranu otoka Hvara, najsunčanijeg hrvatskog otoka. Malo ribarsko mjesto Zavala Vam nudi oazu ekološki sačuvane prirode bez masovnog turizma, industrije i vreve urbanih sredina. Nezaboravan pogled na otvoreno more učinit će Vaš život opuštenijim. Uživajte u blagodatima sunca, kristalno čistog mora, svježoj ribi i autohtonim vinima, mirisima lavande i ružmarina.

  • Trenuci odmora u Zavali doslovno produžuju Vaš život i čine ga opuštenijim.
  • Uživajte u veličanstvenom pogledu.
  • Uživajte u blagodatima sunca, čistog mora i ekološki sačuvane prirode.
  • Uživajte u bojama i mirisima svih godišnjih doba.
  • Uživajte u životu bez stresa!
Apartmani Hvar Zavala

O nama

Apartman Ruža

Ruža Vam otkriva tajne južnog dijela otoka Hvara, najsunčanijeg Jadranskog otoka. Otoka koji je međunarodno priznat kao jedan od deset najljepših otoka na svijetu te kao takav predstavlja pravi dragulj i ekološku oazu. Malo ribarsko naselje Zavala, s pogledom na otočić Šćedro, nudi Vam vrhunski doživljaj jednog od najatraktivnijih mediteranskih pejzaža.

Obiteljski apartman Ruža na otoku Hvaru u naselju Zavala te Vam nudi stoljetni mir. Svojim položajem daleko od vreve prometa i industrije, naš apartman Vam pomaže da zaboravite ludilo grada i brzog načina života. Trenutci odmora u Zavali doslovno produžuju Vaš život i čine ga opuštenijim. Nezaboravni pogled na more s terase i vrtova biti će Vaš ulog za život bez stresa.

Apartman Ruža

U oazi mira, jedinstvenih eteričnih mirisa, impresivnih pejzaža i spokoja moći ćete odabrati Vaše užitke bez opterećenja; upoznavanje kulture vinove loze, šetnje kroz netaknutu prirodu, tradicionalna berba maslina ili razgledavanje kulturnih znamenitosti. Bilo koja Vaša odluka biti će prava i spontana, bilo da izaberete morske užitke ili posjet važnim arheološkim nalazištima, poput Grapčeve špilje

U ljetnim mjesecima uživajte u blagodatima sunca, kristalno čistog mora i ekološki sačuvane prirode. Malo je mjesta na svijetu gdje možete uživati u bojama i mirisima svih godišnjih doba kao što to možete na Hvaru. Očaravajući mirisi lavande, ružmarina i vrijesa, okusi vrhunskih vina i zdravog maslinovog ulja nose u sebi upečatljivi potpis Hvara.

U Zavali jednostavno nema stresa. Upravo je odlika hvarskog turizma to što je osobito mjesto za odmor te je odredište gdje obnavljate svoje unutarnje zalihe i perspektive. Otok u sebi spaja entuzijazam i težnje, osamu i druženje, tradiciju i viziju.

Pratite nas na Facebook stranici - Apartmani Ruža, Hvar, Zavala
Ruža

Zavala

Zavala je u okružju mirisa lavande i ružmarina, prekrasnih maslinika i kristalno čistog mora, te kao takva predstavlja odredište mnogim turistima iz cijelog svijeta.
Brojne šljunčane plaže i skrovite uvale nude Vam mir i potpuni odmor daleko od buke i vreve modernog života. Dugačka šetnica (Lungo mare) uz more povezuje sve djelove Zavale i kao takva pruža idealnu priliku za opuštajuće šetnje uz more u svako doba.

Sa terase apartmana Ruža pruža se prekrasan pogled na otočić Šćedro, Korčulu, poluotok Pelješac i otvoreno more. Terasa je okružena mnogim vrstama mediteranskog bilja i kao takva pruža idealno mjesto za opuštanje i uživanje u bojama i mirisima mediterana. U Zavali jednostavno možete živjeti punim plućima jer Zavala je raj za dušu i tijelo.
U blizini apartmana nalazi se novo izgrađena crkva, mala samoposluga i nekoliko restorana tako da gost može zadovoljiti sve svoje potrebe.

U Zavali možete uživati u autohtotnim vinima sorti "Bogdanuša", "Plavac mali", "Prč", domaćem maslinovom ulju, svježoj ribi koju lokalni ribari prodaju direktno sa ribarskog broda, a lavandu, ružmarin i drugo ljekovito bilje možete brati i sami.

Saznaj više